LoginRegister
Login As
You can log in if you are registered at one of these services:
Items in your Shopping Cart: 0

Dostava po Evropski Uniji

Dostava in dobavni roki po Evropski Uniji

Trudimo se da so izdelki naročeni v spletnem salonu pohištva BLS-House.si dobavljeni v najkrajšem možnem času. 

Okviren čas dostave blaga  je na strani s podrobnostmi in šteje v tednih, če ni izrecno  drugače navedeno. Kupec lahko zahteva podatke o stopnjah obdelave naročil, kakor tudi pričakovani čas dostave in se obrne na oddelek za vezo s kupci na info@bls-house.si (prosimo napišite vašo identifikacijsko številko).

Skupaj z dobavitelji in našimi logističnimi partnerji si prizadevamo da bi bili naročeni izdelki dobavljeni na najbolj optimalnen način. Za dostavo paketov skrbijo logistični partnerji. Del dostav opravimo tudi v lastni režiji oz. v sodelovanju z dobavitelji.

Prodajalec omogoči dostavo kuplenega blaga do vhodnih vrat stavbe kupca (hiša, stanovanjski blok, poslovni prostor).V primeru, da tovorni avto ne more pripeljati do vhodnih vrat stavbe, ga prepelje do najbljižje možne točke. 

Če se je mesto dostave nahaja znotraj območja namenjanega pešcem, mesta ker je omejeno oziroma onemogočeno gibanje tovornih vozil, nam to javite ob naročilu, v tem primeru bo cena predmet dogovora.

Blago dostavi šofer. Kupec mora zagotoviti pomoč pri iztovarjanju blaga, razen v primeru da je naročil dostavo blaga v stanovanje, pisarno ali hišo.

Vanos blaga

Kupec lahko naroči uslugi dostavljalca blaga na želeno nadstropje večstanovanjske stavbe, pisarni ali vnosa v hišo. V tem primeru blago pripeljata voznik in njegov pomočnik. Cena uslug vnošenja blaga na želeno nadstropje običajno stane 75 eur (z DDV) za vse naročilo, pod pogojem da so zagotovljeni prosti poti, blago ne sme biti privelikih demenzij ali pretežko, da bi se lahko postavilo v želen prostor, ozoroma po poti ne sme biti preozkih vrat, okroglih stopnic in drugih pregrad, kareri bi onenogočali dostavo blaga na želeno mesto.Če ni mogoče parkirati tovorno vozilodo 10 metrov od vhodnih vrat se cena dostave oziroma vnosa lahko spremeni.

V primeru da boste sami vnosili blago v želeni prostor, morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov.

Stroški dostave

Stroški dostave zapakiranega pohištva narejenega v Sloveniji so enaki na vseh območjih EU (razen Švice in otokov, do katerih ni cestnih povezav) in predstavlja 12% vrednosti blaga (z DDV).

Stroški dostave tapiciranega pohištva narejenega v Sloveniji so enaki na vseh območjih EU (razen Švice in otokov, do katerih ni cestnih povezav) in predstavlja 23% vrednosti blaga (z DDV).

Vnos blaga in montaža se zaračuna ločeno.

Za pribivalce Slovenije je dostava in montaža pohištva narejenega v Sloveniji je brezplačna.Montažo običajno zagotovi proizvojalec pohištva, ta montaža je hitra in kvalitetna.

Dostava italjanskega pohištva je brezplačna na vseh območjih EU (razen Švice in otokov, do katerih ni cestnih povezav), če drugo ni navedeno na spletni strani.

*** Na območjih, kot so otoki, brez cestnih povezav s celino, se dostava obravnava posamično.

Dostava je prav tako brezplačna za izdelke, ki so označeni z znakom za brezplačno dostavo oz. če je ob hkratnem naročilu večih izdelkov z znakom za brezplačno dostavo. Brezplačna dostava ne vključuje dostave na območjih namenjanega pešcem, mesta ker je omejeno oziroma onemogočeno gibanje tovornih vozil.

Če je v naročilu  blago katero je označeno z brezplačno dostavo in s plačljivo dostavo, se dostava zaračuna samo za blago s plačljivo dostavo.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Se strinjate z uporabo piškotkov? V redu Več o piškotkih.