LoginRegister
Login As
You can log in if you are registered at one of these services:
Items in your Shopping Cart: 0

Jamstvo in garancija

Garancijski roki določeni s strani proizvojalca, oziroma dobavitelja začnejo veljati od trenutka predaje blaga kupcu. Proizvojalec mora v skladu s zakonom zagotoviti kupcu brezhibno delovanje v času garanciji.
    Garancija za pohištvu je 12 mesecev, razen če ni drugače navedeno v garancijskem listu, ki je prišel s pohištvom.
    
Garancija velja skladno z vsemi pravili, določenimi v garancijskem listu.

Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. 

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka. 
Vračilo blaga v garanciji se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.

    Garancija se lahko uveljavlja samo za tiste dele pohištva ki imajo tovarniško napako.
    Poškodbe nastale v casu uporabe niso predmet garancije.
   
    Prosimo, upoštevajte, da se zaradi omejitev v fotografiji in razlike v nastavitvah zaslona, barve, prikazane na fotografijah morda ne odražajo v celoti z dejanskim stanjem. Te slike so samo za referenco in ne more služiti kot standardni barvi izdelka.

    V izdelkih se uporabljajo naravni materiali in imitacija lesa, tako da so lahko na enem kosu pohištva različni toni in teksture. Možne razlike v tonu in strukturi (letnice, grče) pohištva, tudi na sprednjem delu. Morebitne neskladnosti vzorcev na usnju, kakor tudi debelina usnja ne pomeni pomanjkljivosti ali napake in se ne štejejo v garancijo.


Usnjeni izdelki imajo lahko kot posledico procesa izdelave različne nianse, kot tudi različne nianse zaradi naravnega izvora, kot so kožne gube, brazgotine, ugrize, žigi itd

Ta spletna stran uporablja piškotke. Se strinjate z uporabo piškotkov? V redu Več o piškotkih.