LoginRegister
Login As
You can log in if you are registered at one of these services:
Items in your Shopping Cart: 0

Varovanje osebnih podatkov

Vsak nakup prek spletne trgovine je vedno povezan z dajanjem osebnih podatkov s strani kupca. Ti podatki so potrebni za postopek plačila in dostave naročila.

Prodajalec se zaveda vrednosti teh informacij in odgovornosti za svoje shranjevanje, obdelavo in uporabo , zato posebno pozornost namenja parametrom, kot so varnosti in zasebnosti podatkov .

Prodajalec se trudi, da so vsi uporabnikovi osebni podatki, shranjeni v sistemu,  zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom in uporabo, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Upravitelj za namene izvajanja naročil hrani naslednje podatke:

ime in priimek
naslov in kraj bivanja
naslov elektronske pošte
kontaktno telefonsko številko
geslo v šifrirani obliki
ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesjo v obrazce na spletni  strani BLS-House.si

Prodajalec jamči , da bo osebne podatke kupca uporabljal v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov izključno za proces prodaje , dostave in v primeru potrebe za podpori strank .
Prodajalec jamči da osebni podatki  kupca ne bodo razkriti tretjim osebam , razen z našimi partnerji, ki sodelujejo pri zagotavljanju pogodbe o izvajanju storitev s strani kupca .

Kupec da soglasje prodajalcu o prenosu osebnih podatkov ( naslov in telefonska številka ) na partnerje, ki zagotavljajo dostavo naročenega blaga ;  ki opravljajo montažo pohištva , če je kupec naročil prodajalcu  pomoč pri organizaciji teh storitev in drugim, ko so potrebni  za izvajanje pogodbe med kupcem in prodajalcem .

Prodajalec ima pravico, da pošlje informacije, vključno z oglasi , informacije o aktualnih promocijah , ali popustih po elektronski pošti le s soglasjem kupca . Kupec ima pravico , da se odloči za prejemanje promocijskih in drugih informacij, brez pojasnila . Obvestilo o naročolu se pošljejo samodejno in jeh ni mogoče zavrniti s strani kupca .

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu..

Kupec ima pravico , da spremeni podatke o osvojem uporavniškom računu, ali ga kadarkoli  izbriše.

Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo na seminar omogočite podjetju, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja dosegljiva na elektronskem naslovu: info@nls-house.si.

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na seminar, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@nls-house.si.

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju


Ta spletna stran uporablja piškotke. Se strinjate z uporabo piškotkov? V redu Več o piškotkih.