LoginRegister
Login As
You can log in if you are registered at one of these services:
Items in your Shopping Cart: 0

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. 
Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. 
Ponudnik prejema
-pisno pritožbo, ki je bila poslana s priporočenim pismom ali po elektronski pošti
- Prejete ustne pritožbe po telefonu 
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. 
V primerih, ko je treba pritožbo obravnavati več časa , mora prodajalec z začasnim odgovorom obvesti stranko z obvestilom o podaljšanju roka obravnave pritožbe in razlogov zanjo.

V primeru da Ponudnik pisno ne sporočil odgovora na pritožbo, pooblaščeni delavec prodajalca ustno obvesti stranko o odločitvi prodajalca.

Pisni odgovor na pritožbo pošlje na naslov Kupca.
Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Se strinjate z uporabo piškotkov? V redu Več o piškotkih.